Recensies

 

"Ik vind Marloes echt top. Ze is easy-going en makkelijk om mee te praten. Je merkt dat ze weet waar ze het over heeft. Haar mensenkennis is indrukwekkend en ze weet op de je een of andere manier altijd de juiste snaar te raken. Het voelt alsof je met een vriendin praat, maar dan met het extra voordeel van professionele inzichten. Het warme gevoel dat je bij haar krijgt maakt elke sessie echt de moeite waard. Ze luistert niet alleen, maar ze begrijpt je ook echt. Een absolute aanrader!" 

februari 2024

 

"Marloes begeleidt je op een prettige manier naar de kern van datgene waar je tegenaan loopt. Ze legt duidelijk uit hoe het in z’n werk gaat en is to the point. Wat prettig is omdat er soms best wat de revue passeert. En niet onbelangrijk... de methode werkt goed. Een echte aanrader!" 

mei 2023

 

"Een heel fijn gesprek waarbij ik snel tot de kern ben gekomen van waar ik mee worstel. Marloes luistert goed, blijft rustig en helpt op de juiste momenten. 

Aanrader voor iedereen, ook als onderhoud voor je innerlijk". 

april 2023

 

"Ik heb een heel bijzonder consult gehad bij Marloes.

Mijn dochter liep voor de zomer vast en we zijn met haar naar meerdere mensen geweest voor advies en

een CZB consult wellicht inzicht zou kunnen geven.

Hiervoor heb ik een vragenlijst ingevuld over de conceptie, zwangerschap en bevalling van mijzelf en mijn dochter. Eenmaal op consult hebben we naar mijn eigen conceptie en bevalling gekeken.

Hoe bijzonder: de bevalling van mij en die van mijn dochter leken op elkaar!! 

En wat blijkt: het gedrag van mijn dochter; veel hulp en nabijheid vragen, is een allergie van mij omdat ik bij mijn eigen geboorte al besloten heb dat ik alles alleen kan!!

Hoe mooi is het om hiervan bewust te worden! Ik heb samen met Marloes gekeken wat mijn dochter echt van me vraagt en dat kan ik haar nu geven ❤️"

November 2022

 

"Mijn eerste kennismaking met Marloes was erg positief. Marloes is een heel toegankelijk, in- en meevoelend persoon. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar.

De NEI therapie heb ik ook als erg prettig ervaren. Het is een heel mooie en zachte manier om mijn lichamelijke en emotionele blokkades op te lossen. Tijdens de sessie komen er de nodige emoties los en die mogen er ook gewoon zijn.

Marloes voert de therapie uit middels spieractiviteit. Dit klinkt misschien heftig, maar dat is helemaal niet het geval. Het voelt bij mij tijdens de therapie alsof er een magneet tussen mijn vingers zit, dit blijkt niet iedereen zo te ervaren. Na de therapie duurt het bij mij een aantal dagen voordat ik daadwerkelijk verschil merk. De therapie geeft mij ook de nodige inzichten, voor mij een win-win situatie dus!"

 juli 2022

 

"Marloes heeft me ontzettend fijn geholpen met een aantal vragen waar ik niet uitkwam. Ze is betrokken, warm en belangstellend en kan op doortastende wijze de pijn achter de pijn boven water halen. Ze weet op een heldere manier de rode draad omhoog te halen, zodat je met flinke inzichten en een opgeruimd gevoel naar huis gaat. Dankjewel Marloes!"

Oktober 2022

 

"Marloes haalde tijdens het consult op een gestructureerde wijze naar boven dat wat er bij mij speelt/speelde. En besprak, analyseerde en verbond dit met andere issues. Het was emotioneel, maar het gaf mij inzicht en rust door te zien hoe het zit en ik heb mooie handvaten gekregen hoe nu verder". 

Januari 2023

 

"Ruim een jaar heb ik rondgelopen met lichamelijke klachten. Ergens wist ik dat deze (grotendeels) geen fysieke oorzaak hadden. Maar ja … wat het dan wel zou zijn….? Ik had geen idee. 

Ik ben daarover in gesprek gekomen met Marloes. Zij gaf aan dat een NEI-sessie wellicht inzicht zou geven om te kijken of er iets anders achter zat dan alleen het lichamelijke.

In een korte sessie kwam ze via mijn onderbewuste snel tot de ‘oorzaak’ van mijn klacht. De onverwerkte ervaringen uit het verleden en een verkeerd zelfbeeld gaven me bepaalde inzichten.

En hoe bijzonder… door alleen dit al te weten zijn mijn klachten enorm verminderd.  

Het heeft me niet alleen ruimte gegeven in mijn hoofd, maar zeker ook in mijn lijf! 

Ik kan het iedereen aanraden om met een vage fysieke klacht, waarvoor geen duidelijke medische oorzaak is, dit te proberen! Het geeft je sowiezo waardevolle inzichten".

juni 2022